25 Ocak 2010 Pazartesi

Bu Blog Neden Açıldı?

Bu blogu açma sebebim,öğrendiklerimi burada tekrar ederek, benim gibi muzdariplere faydamın dokunmasını sağlamak! İnanın başka bir amacım yok. Sadece bloga yazı yazmayı seviyorum diğer blogumda bu tür  konulara değinmek baş ağrıtacağından böyle bir karar aldım.
Kpss Günlüğünde neler mi yazacağım? Kursa gittiğim günlerde öğrendiklerimi buraya, ders ders, konu konu aktaracağım. Hangi kaynaklardan neler çalışıyorum onları yazacağım. Hatalı bilgilendirmelerim olabilir sonuçta bende öğrendiklerimi paylaşacağım.
Tamamen bilgi ağırlıklı olmasını ümit ediyorum.



Bu uğurda çaba harcayan herkese bol şans ve sabır diliyorum.

6 yorum:

rabia inal dedi ki...

SEVGİLİ ARKADAŞIM.ilk önce başarılar dilemenin yanında Allah yardımcın olsun diyorum çok zor bi süreç.bu dönemi yaşamış ve başarmış biri olarak seni anlayabiliyorum. evet zor ve sıkıcı ama sonunda güzelliği gördükten sonra beynin bu zamanı silip atıyo.bende sıklıkla seni takip edicem.sayende bende işteyken boş kalan zamanlarda sana katılıcam.başarılar diliyorum.bildiğin bi ip ucu sana: her konuyu isteyerek çalış emin ol o zaman anlıyosun.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Rabia çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Başarmış biri olarak snein görüşlerine her zaman açık olduğumu söylemek isterim. Sana bazı sorular sormak istiyorum. Blogumda öportaj gbi yayınlarım olurmu;)

rabia inal dedi ki...

tabiki canım.destek için ne gerekirse.söylemen yeterli

rabia inal dedi ki...

tabiki canım.ne gerekirse.söylemen yeterli.ben 2006 da sınava girdim ve kazandım sana yardımım olurmu bilmem ama elimden geldiğince destek olurum.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

günde kaç saat çalıştın?
motive olmak için neler yaptın? Hergün düzenlimi çalıştın? yoksa benim gibi canın istedikçemi baktın:)
Kısacası snei başarıya neler taşıdı.
ayrıca bölümün ne?

rabia inal dedi ki...

tatlım kusura bakma cevap bekmekte geçiktim ama malum iş.ben günde 5 saat çalışyodum.diğer derslerden sıkıldıkça matematik testi çözerek motive olmaya çalıştım bu arada önceki kpss de 4 soru bile çözemezken 29 net çıkarmıştım.etrafımdaki bütün bayan arkadaşlarımın çalışıyo olması ve aynı ortamda onların sohbetine yabancı kalmam açıkçası beni hırslandırdı.dersaneye gitmedim,3 aylık evliydim ve evde çalışmamla oldu.ama çok önem verdim,inandım,bu defa yapıcam dedim sürekli.aslında sen çok sanşlısın konyalısın bildiğin biyer ve dersaneye gidiyosun.gayret ediyorum,ettim diyebiliyosan olay bitmiştir bence.ben sağlık personeliyim.coğrafyayı hiç sevmezdim,ama merakla okuyunca çok iyi anladım.tarih bana çok itici gelirdi onuda bi konuyu tam kavramadan diğerine geçmeden ve tekrar ederek başardım.matematikten çok test çözdüm.kendimi kandırmadan süre tutarak deneme yapardım.dersane hocalarının yönlendirmelerine kulak ver sınav hakkında.boş bırakılmalımı süre nasıl değerlendirilir.ben sınavda iki tekrar ettim yaptıklarımı ve sürem artmıştı bile.inan bana canım bildikten sonra çerez gibi gelicek sana.şunu da unutma karamsarlığa kapıldığında düşün;'kazanamazsam 2 yılım ve bu kadar emeğim boşa gidecek.'o zaman tekrar hırslanırsın.ama ben eminim kazanacaksın.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

LinkWithin